ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά της Βολιώτισσας Κων/νας Γιαννοπούλου στο ΕΚΠΑ με 19.488 μόρια

πρωτιά-της-βολιώτισσας-κων-νας-γιαννο-851206

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου, εισήχθη πρώτη στη Σχολή Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ

Εκοψε πρώτη το νήμα στον στίβο των πανελλαδικών και αναδείχθηκε πρώτη των πρώτων στη Μαγνησία η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου. Συγκεντρώνοντας 19.488 μόρια στις πανελλαδικές, εισήχθη πρώτη στη Σχολή Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με παράλληλη πρωτιά μεταξύ των αποφοίτων των Γενικών Λυκείων της Μαγνησίας.

Με συστηματικό διάβασμα και συντονισμένη προσπάθεια, η πάντα άριστη Κωνσταντίνα πέτυχε τον στόχο της, να διαβεί πρώτη το κατώφλι του Πανεπιστημίου, στη Σχολή της επιλογής της, έχοντας γράψει 20 στην Κοινωνιολογία, 19,7 στην Ιστορία, 19,3 στα Αρχαία και 19 στη Νεοελληνική Γλώσσα.

Παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, την πανδημία και την τηλεκπαίδευση, η νεαρή απόφοιτη παρέμενε προσηλωμένη στον στόχο της και όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συνέχισε να διαβάζει συστηματικά, παρέμενε συγκεντρωμένη στα μαθήματά της και με καλή προετοιμασία πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μαθήτρια με άριστες επιδόσεις στο σχολείο και τη μουσική, η νεαρή Κωνσταντίνα συνέχισε, με τη σεμνότητα που τη διακρίνει, την πορεία που ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της σχολικής της ζωής, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις της και αποκτώντας στέρεες βάσεις από μικρή ηλικία.

Νέος συναρπαστικός κόσμος ανοίγεται με τη θριαμβευτική της εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ θέλει να συνδυάσει την Ψυχολογία με την ενασχόλησή της με τις τέχνες και τη μουσική, μετά την αποφοίτησή της. Το μυστικό της επιτυχίας, για την ίδια, εστιάζεται στην προσήλωση στο διάβασμα και την αφοσίωση στον στόχο, που θέτει ο καθένας, προτρέποντας τους συνομηλίκους της να παραμένουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους.

Απευθυνόμενη, παράλληλα, στους συμμαθητές της, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εξέλιξης, καθώς «η ζωή δεν τελειώνει με τις πανελλαδικές».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου