ΤΟΠΙΚΑ

Ξεφάντωμα με σάλσα, κέφι και εκπλήξεις στην Αγριά!

ξεφάντωμα-με-σάλσα-κέφι-και-εκπλήξεις-451105

Περισσότερες από 1.000 συμμετοχές στο χορευτικό φεστιβάλ 10ο Greek Salsa Boοtcamp

Ατελείωτος χορός μέχρι το πρωί περιμένει όλους όσοι επισκεφθούν το χορευτικό φεστιβάλ 10ο Greek Salsa Boοtcamp στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5* στην Αγριά Βόλου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κ.λπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις θα ζήσουν οι 1.000 και πλέον συμμετέχοντες καλλιτέχνες, djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια τοποθεσία και δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας. Φέτος το φεστιβάλ είναι επετειακό, καθώς «κλείνει» τα 10 του χρόνια. Είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο να το παρακολουθήσει και να συμμετέχει.

Η αποψινή είναι μια από τις πιο δυνατές βραδιές του φεστιβάλ, με γεμάτο πρόγραμμα για όποιον αποφασίσει να δώσει το «παρών».

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 με την έναρξη του διαγωνισμού Rueda De Casino (salsa), κατά τον οποίο ομάδες από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν για την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο των 700 ευρώ. Κριτές είναι αναγνωρισμένοι χορευτές και δάσκαλοι από το εξωτερικό.

Ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα με σόου από προσκεκλημένους καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ MCs της βραδιάς θα είναι o διεθνούς φήμης Moe Flex από την Αγγλία και ο Αναστάσιος Χριστοφιλόπουλος ηθοποιός και stand – up comedian από την Αθήνα.

Μετά το πέρας των σόου και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, ακολουθεί πάρτι σε τρεις διαφορετικές αίθουσες του ξενοδοχείου με 10 προσκεκλημένους διεθνείς djs του Greek Salsa Bootcamp.

Οπως προαναφέρθηκε, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ και το dress code καλοκαιρινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλο το πρόγραμμα των πάρτι και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.salsabootcamp.gr.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου