ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή ανακοίνωση για τους «αποστάτες» Διευθυντές

σκληρή-ανακοίνωση-για-τους-αποστάτε-451025

Η ΕΛΜΕ καταδικάζει τη συμμετοχή 11 διευθυντών στα σεμινάρια για την αξιολόγηση

Σκληρή ανακοίνωση για τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων των νησιών αλλά και δύο διευθυντές σχολικών μονάδων του Βόλου, που παρακολούθησαν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη, τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την αξιολόγηση, ανοίγοντας την… κερκόπορτα που θα οδηγήσει σε άλωση του δημοσίου σχολείου και του λειτουργήματος του εκπαιδευτικού, εξέδωσε η ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

«Εννέα διευθυντές, από τους 11 που κλήθηκαν, μαζί με άλλους 2 διευθυντές σχολικών μονάδων του Βόλου οι οποίοι μετέβησαν στη Σκιάθο για αυτό το σκοπό (!), νομιμοποίησαν την καρικατούρα του σεμιναρίου της ντροπής παρότι, τόσο η ΕΛΜΕ όσο και η ΟΛΜΕ, τους παρείχαν πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη. Παρ’ όλα αυτά, ελπίζουμε οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο να είχαν την τόλμη να καταθέσουν την αντίθεσή τους στην επιβαλλόμενη «αξιολόγηση».

Το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο Δευτέρα, έξω από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, όπου προγραμματίζονται επιμορφωτικά σεμινάρια των Διευθυντών σχολικών μονάδων της χερσαίας Μαγνησίας για την αξιολόγηση.

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας καλεί τους διευθυντές και καθηγητές να στήσουν μπλόκο στην αξιολόγηση συμμετέχοντας στις στάσεις εργασίας και απέχοντας από τα σεμινάρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου