ΤΟΠΙΚΑ

Στο Λιμάνι του Βόλου η φρεγάτα «Σπέτσες»

στο-λιμάνι-του-βόλου-η-φρεγάτα-σπέτσε-447173

Αρματαγωγό κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Βόλου, στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς 2017» και απέπλευσε την ίδια μέρα, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένεται ο κατάπλους της φρεγάτας «Σπέτσες».

Η φρεγάτα «Σπέτσες» αναμένεται να καταπλεύσει αύριο το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος», που διοργανώνονται υπό τον συντονισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι του Βόλου, προκειμένου να το επισκεφτούν οι πολίτες που επιθυμούν, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Αλεξανδρούπολη, αλλά «θα υπάρξει διασπορά των πλοίων σε διάφορα λιμάνια που μπορούν να τα υποδεχτούν, προκειμένου ο κόσμος να τα επισκεφτεί, να δει την κατάσταση του στόλου μας, να δει το αξιόμαχο των ναυτών και των αξιωματικών του πλοίου, και να έχει μια εικόνα του πλοίου υπό τη μορφή της ξενάγησης», όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο λιμενάρχης Μανώλης Κανάλης.

Η φρεγάτα «Σπέτσες» θα καταπλεύσει στο τμήμα του λιμανιού που εκτείνεται απέναντι από το Λιμεναρχείο του Βόλου, προκειμένου να είναι προσβάσιμο σε όσους επιθυμούν να το επισκεφτούν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου