ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης αθλητής με κοινωνικές ευαισθησίες

βολιώτης-αθλητής-με-κοινωνικές-ευαισ-445187

Τρόφιμα για το Γηροκομείο Βόλου συγκέντρωσε με δικά του χρήματα ο Ανδρέας Κεχαχιάς

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, που συγκέντρωσε με δικά του χρήματα και με θέρμη, προσέφερε το περασμένο Σάββατο στο Γηροκομείο Βόλου ο Βολιώτης αθλητής του κικ μπόξινγκ Ανδρέας Κεχαγιάς, που ανήκει στον σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» Βόλου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία προσφοράς υλοποιείται από τον ίδιο για τρίτη φορά και επιπλέον προσφέρει τρόφιμα αθόρυβα, τα οποία αγοράζει ο ίδιος, σε πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ασχολείται οκτώ χρόνια με τον εθελοντισμό και είναι παράλληλα εθελοντής αιμοδότης, μέλος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη.

Με δικά του έξοδα αγοράζει τρόφιμα και τα μοιράζει και στόχος του είναι να συνεχίσει την δράση προσφοράς και σε άλλα ιδρύματα της περιοχής. Η συγκεκριμένη δράση προσφέρει «ικανοποίηση ότι βοηθάω ανθρώπους που έχουν ανάγκη» όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ενώ σημείωσε παράλληλα ότι νιώθει ευχαριστημένος που βοηθάει το Γηροκομείο και άπορες οικογένειες.

Παράλληλα με τα τρόφιμα που προσέφερε στο Γηροκομείο του Βόλου δώρισε και μια μοναδική χειροποίητη εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό ως ένδειξης αγάπης προς το ίδρυμα.

Ο εθελοντισμός και γενικότερα η κοινωνική προσφορά έχει γίνει τρόπος ζωής για τον ίδιο με αποτέλεσμα να αποταμιεύει ένα μέρος των χρημάτων που κερδίζει από την εργασία του, μειώνοντας περιττά καταναλωτικά προϊόντα, ώστε να μπορεί να συνεχίζει να προσφέρει σε άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Πρέπει πάντα να βοηθούμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, διότι ίσως κάποτε να έλθουμε στη δική τους θέση» υπογράμμισε ο ίδιος, ενώ σημείωσε ότι από παιδί ασχολείται με τον εθελοντισμό, που αποτελεί τρόπο ζωής για τον ίδιο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου