ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση «Εσταυρωμένου» για άπορη οικογένεια

εκκληση-εσταυρωμένου-για-άπορη-οικ-444969

Στο πλευρό άπορων γονέων με ανήλικα παιδιά ο Σύλλογος

Αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας βρίσκεται τετραμελής οικογένεια με ανήλικα παιδιά, που στερείται ακόμη και τα στοιχειώδη. Πολλές και μεγάλες οι ανάγκες, με τον Σύλλογο «Εσταυρωμένος» να απευθύνει έκκληση σε κάθε φιλάνθρωπο της περιοχής, προκειμένου να υποστηριχθούν οι άποροι γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους.

Ο «Εσταυρωμένος» έκανε γνωστό το πρόβλημα, με διαδικτυακή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «μας ενημέρωσαν από ένα μοναστήρι του Πηλίου για την ύπαρξη μιας φτωχής τετραμελούς οικογένειας που κατοικεί σ’ ένα χωριό του Νοτίου Πηλίου. Οι ανάγκες τους είναι πολλές και μεγάλες. Περνούν δύσκολα, διότι έχουν και δύο ανήλικα παιδιά».

Ο περσινός χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος, διότι δεν είχαν θερμάστρα για να ζεστάνουν τα δύο μικρά παιδιά τους και ζητούν, μεταξύ άλλων, μια ξυλόσομπα κι ένα ψυγείο. «Αν κάποιος συμπολίτης μας μπορεί να βοηθήσει παρακαλούμε να μας ενημερώσει τους υπευθύνους του ΚΕ.Δ.Α.Β. στο τηλέφωνο: 2421310021, κατά τις πρωινές ώρες από 8:30 π.μ. – 13:30» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του «Εσταυρωμένου».

Στο μεταξύ, με δύναμη ψυχής και διάθεση της προσφοράς, ο «Εσταυρωμένος» πραγματοποίησε πρόσφατα διπλή ανθρωπιστική αποστολή, συνδράμοντας τους πυρόπληκτους και τους κρατούμενους με όλες του τις δυνάμεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου