ΤΟΠΙΚΑ

Ανθίζουν τα «ηλιοτρόπια»

ανθίζουν-τα-ηλιοτρόπια-443771

Επίσκεψη του βρεφονηπιακού σταθμού Αλλης Μεριάς στο συνεταιρισμό ΑμεΑ

Επίσκεψη-εκδρομή, στον Παραγωγικό-Χειροτεχνικό Συνεταιρισμό ΑμεΑ «Ηλιοτρόπια», της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ πραγματοποίησαν την Πέμπτη 26 Ιουνίου τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλλης Μεριάς.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκε η υπεύθυνη κ. Τσαμάνδουρα Νικολέτα και τα μέλη του συναιτερισμού, που ξενάγησαν τα παιδιά στον πανέμορφο, επίγειο παράδεισο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, μέσα στη φύση. Τα παιδιά φύτεψαν μονά τους το δικό τους φυτό, που πήραν ως δώρο στο τέλος της επίσκεψης, επισκεφθήκαν τον υπέροχο βοτανόκηπο και παρατήρησαν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον ήλιο, με τη βοήθεια του καλλιτέχνη κ. Κοντοπαναγιώτη, ο οποίος έχει δημιουργήσει στο χώρο ένα αυτοσχέδιο αστεροσκοπείο, αλλά και πολλά εξαιρετικού ενδιαφέροντος, γλυπτά, τα οποία κοσμούν τα « Ηλιοτρόπια».

Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους αποτέλεσε η εμφάνιση παγωτατζή, ο οποίος πρόσφερε σε όλους παγωτά.

Τα παιδιά και το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού Άλλης Μεριάς, ευχαριστούν θερμά, την υπεύθυνη και τα μέλη του συνεταιρισμού για τη φιλοξενία τους και την αξέχαστη εμπειρία.

Η Μονάδα Απασχόλησης Βρεφών-Νηπίων Αλλης Μεριάς, αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ. Ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου