ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο ναός Πέτρου και Παύλου

πανηγυρίζει-ο-ναός-πέτρου-και-παύλου-443608

Εορταστικές ακολουθίες από την τοπική Εκκλησία για την εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων

Την μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 29 Ιουνίου. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. κ. Ιγνατίου.

Στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων, προεξάρχοντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου.

Πανηγυρίζουν, επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αργαλαστής, Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κατηχωρίου, Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σκλήθρου Αγιάς.

Στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αργαλαστής, την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος.

Στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κατηχωρίου, την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος.

Στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σκλήθρου Αγιάς, την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου