ΤΟΠΙΚΑ

Τριήμερο με καλό καιρό στη Μαγνησία

τριήμερο-με-καλό-καιρό-στη-μαγνησία-443300

Λίγες συννεφιές θα σημειωθούν στο Πήλιο και ηλιοφάνεια στη Μαγνησία

Κατάλληλος για αποδράσεις είναι ο καιρός που θα επικρατήσει στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στη Μαγνησία, με εξαίρεση τις λίγες συννεφιές που θα σημειωθούν στο Πήλιο και ενδέχεται να συνοδευτούν από πιθανότητες ασθενούς βροχόπτωσης σε ορεινές περιοχές.

Κατά τα λοιπά ο καιρός σήμερα θα είναι καλός στη Μαγνησία, με λίγες συννεφιές το μεσημέρι και ηλιοφάνεια τις υπόλοιπες ώρες της μέρας, και τη θερμοκρασία να φτάνει στους 30 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Τα γενικά χαρακτηριστικά του αίθριου καιρού θα διατηρηθούν και αύριο Κυριακή, με ηλιοφάνεια στη διάρκεια της μέρας και αραιές συννεφιές το μεσημέρι στις ορεινές περιοχές χωρίς φαινόμενα, ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, και η θερμοκρασία, που θα σημειώσει μικρή πτώση, θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 28 βαθμών Κελσίου.

Ο καλός καιρός θα διατηρηθεί, εξάλλου, και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, με ηλιοφάνεια, βόρειους ανέμους και τη θερμοκρασία να παραμένει στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα ο κ. Τακούδης επεσήμανε ότι ο καλός καιρός θα διατηρηθεί και την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου