ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Παπαδόπουλος

στον-βόλο-αδ-γεωργιάδης-και-μ-παπαδόπο-441654

Εχουν προσκληθεί να παραστούν στο πανελλήνιο συνέδριο υπεραστικών συγκοινωνιών

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη και του νέου υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου θα διοργανωθεί το συνέδριο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών αύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα Ergon Showground στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, στον Βόλο.

Διακόσιοι, περίπου, σύνεδροι, μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών θα δώσουν το «παρών» στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει φέτος η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών-Υποδομών, τοπικών αρχών, Εκκλησίας, βουλευτών.

Σήμερα, εξάλλου, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα παραθέσει δεξίωση, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, ενώ την επόμενη μέρα θα αρχίσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Μετά το πέρας των θεσμικών ομιλιών και χαιρετισμών, προγραμματίζονται ομιλίες του προεδρείου και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, ενώ οι σύνεδροι θα αναπτύξουν την ατζέντα για προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Δημήτρης Κολυνδρίνης, υπογραμμίζει ότι «είναι πολύ σημαντικό για τον κλάδο μας το έργο των υπεραστικών μεταφορών».

Πολλά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, με τον κ. Κολυνδρίνη να επισημαίνει ότι «προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας μετά από 15 δύσκολους μήνες. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, η κίνηση είναι μειωμένη, αλλά προσπαθούμε και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς, που ίσχυαν στην προ κορονοϊού περίοδο».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου