ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα του Θάνου Θεοδώρου προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων

μήνυμα-του-θάνου-θεοδώρου-προς-τους-υπ-439695

Σε μήνυμά του ο εκτελών χρέη Δημάρχου Θάνος Θεοδώρου με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων αναφέρει: «Aγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, Η Δημοτική Αρχή του Βόλου σας στέλνει τις ευχές της για επιτυχία και δύναμη και σας καλεί να επιδείξετε ψυχραιμία και ηρεμία στην αντιμετώπιση της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκίνησαν, θέτοντας σε τροχιά ενεργοποίησης όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας, αλλά και το μέλλον της χώρας που εναποτίθεται στο πρόσωπό σας.

Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας να έχετε, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς φόβο, για να αντιμετωπίστε τη δοκιμασία που θα ορίσει αλλά δεν θα καθορίσει το μέλλον σας. Είναι αναμφίβολα απαραίτητο να ενεργοποιήσετε γνώσεις και κρίση και να αποδώσετε το καλύτερο δυνατό.

Οι εξετάσεις πιστοποιούν γνώσεις και ετοιμότητα χωρίς να τις αποδεικνύουν και δίχως να διασφαλίζουν την εξέλιξή σας. Να μην ξεχνάτε ότι κάθε αποτέλεσμα δοκιμασίας και ανάλογης διαδικασίας καταληκτικά ενεργοποιεί δυνάμεις που αγνοούσαμε και δυνατότητες που δεν υπολογίζαμε.

Να σας συντροφεύουν τα όνειρά σας που θα φωτίζουν το δρόμο που θα ακολουθήσετε. Να θυμόσαστε ότι η δύναμη, η αισιοδοξία και η ελπίδα ενισχύουν όσα με κόπο κατακτήσατε για να αποκτήσετε, να γίνουν γνώση και κρίση, και να σας οδηγήσουν εκεί που η ψυχή και η καρδιά σας προσδοκά.

Σε εσάς, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που στήριξαν τον αγώνα σας και σας υποστήριξαν σε δύσκολες στιγμές και εποχές οι ευχές να δίνουν δύναμη και προσδοκία για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη που οφείλει να προκύψει για το καλό σας και το καλό όλων μας.

Καλή δύναμη και επιτυχία»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου