ΤΟΠΙΚΑ

Συστήνεται «Σύλλογος Φίλων του Φώτη» για να τον συνδράμουν

συστήνεται-σύλλογος-φίλων-του-φώτη-438717

Ανθρωποι που αγαπούν τον «ερημίτη του Βόλου» το Φώτη Λαδόπουλο και όλο αυτό το διάστημα, προστρέχουν προκειμένου να τον βοηθήσουν, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να συστήσουν «Σύλλογο Φίλων του Φώτη».

Πίσω από αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, βρίσκονται γιατροί της πόλης που θέλουν να συνδράμουν τον 86χρονο κοσμοκαλόγερο, που μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και αφού πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Χρόνιων Παθήσεων του Γηροκομείου Βόλου, όπου διαμένει μέχρι σήμερα, με κλονισμένη όμως και την ψυχική του υγεία.

Οι άνθρωποι που αποφάσισαν να αναλάβουν ουσιαστικά τον Φώτη Λαδόπουλο και θέλουν να συστήσουν το σύλλογο «Φίλων του Φώτη» θα συναντηθούν σήμερα Τετάρτη για πρώτη φορά στις 6 το απόγευμα στο Συντριβάνι της Πλ. Ελευθερίας για να συζητήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την συνδρομή του 87χρονου πασίγνωστου Βολιώτη.

«Ο γνωστός σε όλους μας Φώτης (Λαδόπουλος) νοσηλεύεται στο Γηροκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για το λόγο αυτό πρόκειται να συσταθεί Σύλλογος Φίλων του Φώτη. Καλούνται όποιοι-ες θέλουν να συμμετάσχουν να προσέλθουν σήμερα και ώρα 18.00 στο σιντριβάνι στην Πλ. Ελευθερίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση- κάλεσμα που καταχωρήθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σημειώνεται πως οι άνθρωποι του Γηροκομείου Βόλου αναζητούν λύσεις, προκειμένου ο αγαπημένος των Βολιωτών, να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη δομή, καθώς σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών που τον παρακολουθούν, πλέον έχει κλονιστεί η ψυχική του υγεία.

Εχουν μάλιστα συστήσει ο Φώτης να οδηγηθεί σε ειδική δομή, ώστε να διασφαλιστεί με τον ιδανικότερο τρόπο η ψυχική του υγεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου