ΤΟΠΙΚΑ

Σε περίοδο προσφορών η εμπορική αγορά

σε-περίοδο-προσφορών-η-εμπορική-αγορά-438106

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί «ζεστό» το ενδιαφέρον των καταναλωτών μέχρι τις εκπτώσεις, στις 14 Ιουλίου

Σε περίοδο προσφορών έχει ήδη μπει η εμπορική αγορά του Βόλου, προσπαθώντας να κρατήσει «ζεστό» το ενδιαφέρον των καταναλωτών μέχρι τις εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου. Οι έμποροι μέσω των θερινών εκπτώσεων, που κατά παράδοση δουλεύουν περισσότερο απ’ ότι στις χειμερινές εκπτώσεις, προσβλέπουν στον περιορισμό των απωλειών που υφίσταται ο τζίρος τους.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Οσον αφορά τώρα τις προσφορές που υπάρχουν στην εμπορική αγορά, κυμαίνονται κυρίως από 10 έως 40% ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει ο κάθε έμπορος ενώ κάποιες μεγάλες εμπορικές αλυσίδες έχουν αρχίσει ήδη τις λεγόμενες προεκπτώσεις.

«Στόχος μας είναι να υπάρχει ηρεμία και ισορροπία στην αγορά για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Μέσα από τις θερινές εκπτώσεις σίγουρα μπορούμε να επωφεληθούμε και να προσελκύσουμε τους καταναλωτές. Ωστόσο το μόνιμο πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει καμία προστασία από την πολιτεία, δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να βοηθάει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου- Νέας Ιωνίας κ. Κώστας Τσέλιος.

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για τις εκλογές

Στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούλιο, για τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου – Νέας Ιωνίας. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον για κατάθεση τριών ψηφοδελτίων για τις εκλογές του Συλλόγου.

Ως προς τις διεργασίες των εκλογών με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Νέας Ιωνίας στην εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής και ο ορισμός ημερομηνιών για τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου