ΤΟΠΙΚΑ

Ορμησε σαν θηρίο σε υπάλληλο αναψυκτήριου στη Νέα Ιωνία

ορμησε-σαν-θηρίο-σε-υπάλληλο-αναψυκτή-43785

Θηρίο ανήμερο έγινε 39χρονος Βολιώτης, όταν προχθές το μεσημέρι 48χρονη υπάλληλος αναψυκτήριου στη Νέα Ιωνία αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, επειδή δεν είχε χρήματα. Ο δράστης πέταξε προς το μέρος της ένα μπουκάλι νερό και στη συνέχεια προσπάθησε, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει, να την τραυματίσει στα μάτια με τα νύχια του!

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και το μεσημέρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για εξύβριση έργω και για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί.

Ομως, η δίκη αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη λόγω απουσίας της μάρτυρα. Ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αποφασίστηκε μετά τη δίκη να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση για ακούσια νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα αστυνομικές και δικαστικές αρχές με διάφορες πράξεις, κατά κύριο λόγο απειλές.

Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος

Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ η 48χρονη υπάλληλος, η οποία κατήγγειλε αναστατωμένη το περιστατικό στην Αστυνομία.

Χθες δεν παρουσιάστηκε στα δικαστήρια ενόψει του Αυτοφώρου. Ηταν γύρω στις 13:30 όταν ο δράστης μπήκε στο μαγαζί, όπου εργάζεται και εκείνη την ώρα ήταν μόνη.

Της άφησε 20 λεπτά και της ζήτησε ένα τσιγάρο, ενώ κατευθύνθηκε στο ψυγείο για να πάρει νερό.

Η υπάλληλος του ζήτησε να αφήσει κάτω το μπουκάλι, αν δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το αντίτιμο.

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε.

Πέταξε προς το μέρος της το μπουκάλι με το νερό και στη συνέχεια προσπάθησε να τη γρατζουνίσει με τα νύχια του αριστερού χεριού του στο μάτι, πράγμα που τελικά δεν κατάφερε, καθώς η υπάλληλος πρόλαβε να τραβηχτεί και να τον αποφύγει.

Καταγγέλλοντας το περιστατικό, η 48χρονη ενημέρωσε ότι ακούγεται στη γειτονιά ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου