ΤΟΠΙΚΑ

Χάρισαν διπλά χαμόγελα στις οικογένειές τους

χάρισαν-διπλά-χαμόγελα-στις-οικογένε-437483

Χαράσσουν παράλληλη πορεία και στις σπουδές

Τα χαμόγελα ήταν διπλά σε ορισμένα σπιτικά στη Μαγνησία, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι δίδυμες Ισμήνη και Μαρία Μπαλιώτα από το 7ο ΓΕΛ Βόλου, αρίστευσαν και οι δύο, με 18.411 και 17.855 μόρια αντίστοιχα και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν μαζί και στις σπουδές τους αφού και οι δύο στοχεύουν στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Χαρήκαμε πολύ για την επιτυχία. Γενικά ήταν μια ευχάριστη χρονιά, χωρίς μεγάλη πίεση», ανέφεραν οι δίδυμες, που μελετούσαν μεν ξεχωριστά, φρόντιζαν ωστόσο ώστε να βοηθά η μία την άλλη όπου χρειαζόταν.

Διπλή επιτυχία γιόρτασε όμως και η οικογένεια του Φίλιππου (19.001 μόρια) και της Ελένης Ψιώχα (17.076 μόρια), επίσης δίδυμα αδέρφια που φοίτησαν στο 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου και θα φροντίσουν να ακολουθήσουν κοινή πορεία και στις σπουδές τους είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. Τα δίδυμα αδέρφια μελετούσαν ξεχωριστά, είχαν όμως πάντα ο ένας δίπλα του τον άλλο. «Υπήρξαν και στιγμές απελπισίας αλλά τα καταφέραμε», σημείωσαν στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ».

Αλλά και η οικογένεια Γάτου, γιόρτασε διπλά χθες για τα μικρότερα μέλη της Γεωργία και Ευάγγελο, που επίσης πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, 18680και 18715 αντίστοιχα. Η Ευαγγελία είχε βεβαίως την περσινή εμπειρία και έδινε πολύτιμες συμβουλές στο μικρότερο αδερφό της που έδινε φέτος για πρώτη φορά.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Η Γεωργία και ο Ευάγγελος Γάτου

Η Ελένη και ο Φίλιππος Ψιώχας

Η Μαρία και η Ισμήνη Μπαλιώτα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου