ΤΟΠΙΚΑ

Ματαιώθηκε η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Βόλο

ματαιώθηκε-η-επίσκεψη-χρυσοχοΐδη-στο-851206

Δεν έρχεται ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Βόλο. Η επίσκεψη του Υπουργού ματαιώθηκε αργά χθες το βράδυ από το φόβο επεισοδίων και μετά τους προπηλακισμούς των τελευταίων ημερών που έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ότι επίκειται αναβολή της επίσκεψης Χρυσοχοΐδη άρχισαν να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία γύρω στις 10 το βράδυ και επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα από την Αθήνα.

Ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα ήταν ο βασικός ομιλητής σήμερα στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Σήμερα ωστόσο αναμένεται να διευκρινιστεί εάν τελικά θα γίνει Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, κατά την διάρκεια της οποίας θα τεθεί σε ψηφοφορία αλλαγή του καταστατικού του Συνδέσμου, προκειμένου να εγκριθεί η διεύρυνση της βάσης των μελών του με τη συμμετοχή επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και σε τομείς πέραν της μεταποίησης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου