ΤΟΠΙΚΑ

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους νέους της πόλης μας»

στεκόμαστε-αλληλέγγυοι-στους-νέους-435683

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη σε όσους θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αλληλεγγύη προς όλους ανεξαιρέτως τους νέους της πόλης μας, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, της οικονομίας και του εκπαιδευτικού συστήματος, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, απευθύνοντας ταυτόχρονα ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, προς τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Βόλου που με τη βαθμολογία που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εξασφαλίζουν την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

«Δεν επιθυμούμε να μπούμε κι εμείς στη λογική διαχωρισμού των νέων ανάμεσα σε αυτούς που θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη, κοπιαστική και ψυχοφθόρα διαδικασία των εξετάσεων, αλλά ούτε και στο διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτούς που εξασφάλισαν υψηλή βαθμολογία και συνεπώς θα εισαχθούν σε μια από τις λεγόμενες «περιζήτητες» σχολές και σε αυτούς που η βαθμολογία που πέτυχαν τους οδηγεί σε κάποια σχολή με μικρότερη ζήτηση. Πολλώ μάλλον δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως εκτός από τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υπάρχουν και χιλιάδες νέοι που οι ανάγκες του βιοπορισμού δεν τους επέτρεψαν καν να φθάσουν μέχρι τις Εξετάσεις, τους οποίους δυστυχώς ξεχνάμε αυτή τη μέρα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι προς όλους ανεξαιρέτως τους νέους του Δήμου μας, τους οποίους ελπίζουμε να καμαρώσουμε, σκεπτόμενους πολίτες και άξια μέλη της κοινωνίας μας. Προφανώς και δεν μειώνεται στο ελάχιστο η σπουδαία επιτυχία των νέων του Δήμου μας που θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για μια ακόμη φορά ο Βόλος κατέγραψε μεγάλες επιτυχίες και κορυφαίες διακρίσεις. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, πρώτα και κύρια στους ίδιους τους μαθητές, για τη μεγάλη και συστηματική προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως επίσης και στις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Σκοτινιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου