ΤΟΠΙΚΑ

Αποφοίτησαν από το Π.Θ. οι νέοι οικονομολόγοι

αποφοίτησαν-από-το-π-θ-οι-νέοι-οικονομο-435460

Κατάμεστο το αμφιθέατρο «Κορδάτος» στην ορκωμοσία των αποφοίτων του Οικονομικού Τμήματος

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ασφυκτικά γεμάτο, από γονείς και φοιτητές, αμφιθέατρο «Κορδάτος».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κοσμήτορας του τμήματος Χρήστος Κόλλιας και ο πρόεδρος Μιχάλης Ζουμπουλάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις προοπτικές εξέλιξης που ανοίγονται μετά την αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ ευχήθηκαν λαμπρό επαγγελματικό μέλλον στους νέους οικονομολόγους.

Τον όρκο διάβασε ο αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Γεώργιος Βουλάγκας, ο οποίος έλαβε και το αριστείο. Ο 22χρονος απόφοιτος από τον Βόλο συγκέντρωσε την πιο υψηλή βαθμολογία, 9,34 και έχει στόχο να συνεχίσει τον κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών σε Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε τα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης που τον διακατέχουν, ενώ τόνισε ότι «όλα είναι εφικτά όταν αγαπάς το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι».

Αμεσος στόχος του είναι η εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο τον τομέα των περιβαλλοντικών οικονομικών. «Θα σπουδάσω μάλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ήθελα να εξελιχθώ ακαδημαϊκά» είπε.

Το όνειρο της επιστροφής στα πάτρια πάντα υπάρχει αλλά παραμένει ως προτεραιότητα η αναζήτηση δημιουργικού πεδίου εξέλιξης στον τομέα των οικονομικών επιστημών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου