ΤΟΠΙΚΑ

Διαφωνεί με την τροποποίηση του Οργανισμού ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

διαφωνεί-με-την-τροποποίηση-του-οργαν-435173

Διαφωνεί εκ νέου με την τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΣΕΠΕΘ) και καταγγέλλει μεθόδευση από την περιφερειακή.

Σε έγγραφό του προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και τους περιφερειακούς συμβούλους σημειώνει: «Χωρίς ενημέρωση και απαξιώνοντας για πολλοστή φορά τον ΣΕΠΕΘ και τα μέλη του εισηγηθήκατε τη δημιουργία ακόμη μιας νέας Γενικής Διεύθυνσης Έργων και Υποδομών εκτός της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας και Ελέγχου Δόμησης χωρίς να ενημερώσετε τον ΣΕΠΕΘ για να εκφέρει γνώμη, όπως έπρεπε να πράξετε».

Οι εργαζόμενοι λένε ότι οι αντιρρήσεις και οι παρατηρήσεις τους “έμειναν στα χαρτιά” και δεν υπήρξαν ενέργειες για πρόσληψη επιπλέον προσωπικού, ούτε αυξήθηκαν οι Διευθύνσεις και τα Τμήματα των αντίστοιχων οργανικών μονάδων της νέας Γενικής Διεύθυνσης.

«Διαφωνούμε εκ’ νέου με την προτεινόμενη τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εφόσον δεν προτίθεται να προβεί σε ουσιαστικές τροποποιήσεις, οι οποίες θα συνοδεύονται και από την αντίστοιχη οργάνωση των υπηρεσιών (προσλήψεις προσωπικού και διεύρυνση οργανογράμματος) και από ουσιαστική αναβάθμιση των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της περιφερειακής αρχής η οποία αγνοεί και παρακάμπτει τον ΣΕΠΕΘ αφαιρώντας το δικαίωμά του να παρεμβαίνει με ουσιαστικές προτάσεις για καλύτερες εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας», καταλήγουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου