ΤΟΠΙΚΑ

Η Μ. Χρυσοβελώνη για τον παιδίατρο στο Κ.Υ Ζαγοράς

η-μ-χρυσοβελώνη-για-τον-παιδίατρο-στο-κ-433793

Σε παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουπλή σχετικά με το πρόβλημα που ταλανίζει το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, αναφορικά με την κάλυψη της θέσης της παιδιάτρου, προέβη η εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη κατόπιν πληροφόρησης που είχε από το Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Π. Κουτσάφτη, ενημερώθηκε ότι παρόλο που και με προγενέστερη παρέμβαση της, καλύφθηκε η θέση ειδικότητας Παιδιάτρου για το Κ.Υ. Ζαγοράς, εντούτοις η τοποθετούμενη Ιατρός μόλις παρουσιάστηκε, κατέθεσε αίτηση μετακίνησης για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς κ. Κουτσάφτης απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας την οποία κοινοποίησε στην κ. Χρυσοβελώνη προκειμένου να βρεθεί λύση στο φλέγον θέμα της κάλυψης θέσης της συγκεκριμένης ειδικότητας για το Κ.Υ. Ζαγοράς.

Η κ. Χρυσοβελώνη προέβη σε παρέμβαση προς τον υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουπλή αλλά και προς τον Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Ν. Αντωνίου όπου αναφέρεται στις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Δήμου για την απρόοπτη αυτή εξέλιξη και ζητά να βρεθεί άμεσα μια λύση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής από τις υπηρεσίες της Παιδιάτρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου