ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με κτηνοτρόφους είχε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δ. Κολυνδρίνη

συνάντηση-με-κτηνοτρόφους-είχε-η-αντι-433305

Θέματα που αφορούν στην πορεία του προγράμματος ποιότητας τροφίμων, καθώς και την πληρωμή τους για το πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας και διατήρησης των σπάνιων φυλών απασχόλησαν τη συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Κεραμιδίου και της Σκοπέλου μετά τη δημιουργία του κοινού Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου- Αίγας φυλής Σκοπέλου, αλλά και τον διευθυντή και υπηρεσιακούς παράγοντες από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας.

Οι κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των προγραμμάτων που βρίσκονται σε τελική φάση και για την προσπάθεια εκ μέρους της υπηρεσίας της άμβλυνσης γραφειοκρατικών ζητημάτων, στα οποία εμπλέκεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το αρμόδιο υπουργείο. Ταυτόχρονα, προσκομήθηκε στους κτηνοτρόφους υπόμνημα με τις ενέργειες που έχουν γίνει, προκειμένου να ασκηθεί η πίεση στο υπουργείο, στο οποίο θα παραβρεθούν τη Δευτέρα για τα συγκεκριμένα θέματα.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Β. Νικολάου, ο ταμίας Απ. Κωνσταντός, μέλη του Συνεταιρισμού και ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Κίτσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου