ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός λόγω συντήρησης το Taxisnet τη Δευτέρα

εκτός-λόγω-συντήρησης-το-taxisnet-τη-δευτέρα-433269

Μη διαθέσιμες λόγω συντήρησης θα είναι τη Δευτέρα στο διάστημα από τις 7 το πρωί έως τις 10 οι εφαρμογές του Taxisnet με τους λογιστές να διαμαρτύρονται που το υπουργείο αφήνει μισό εκατομμύριο Ελληνες εκτός συστήματος σε εργάσιμες μέρες και ώρες.

Οπως ανακοινώνει η Γενική Γραμματεία Εσόδων: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7/7/2014, από 7:00 π.μ. έως 10:00 π.μ., δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Φόρου Εισοδήματος καθώς και οι λοιπές εφαρμογές TaxisNet για λόγους συντήρησης».

Η συντήρηση, όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Μαγνησίας Αριστείδης Παπανδρέου, είναι απαραίτητη εργασία προκειμένου να αποθηκευτούν έγγραφα και να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος χώρος για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος και για το επίδομα παιδιών.

Ωστόσο η εργασία είκοσι – τριάντα υπαλλήλων του υπουργείου που είναι στη συντήρηση δεσμεύει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες φορολογούμενους να υποβάλλουν δηλώσεις σε εργάσιμες ώρες.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 14 Ιουλίου συνεχίζονται οι δηλώσεις για τη φορολογία εισοδήματος ενώ παράλληλα τρέχει το έντυπο Α21 για το επίδομα των παιδιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου