ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αθανάσιος Τακμάκης νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου

ο-αθανάσιος-τακμάκης-νέος-πρόεδρος-τη-432659

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου εκλέχθηκε ο Αθανάσιος Τακμάκης, μετά την παραίτηση του Χριστόφορου Ιγγλέση, λόγω της εκλογής του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του κ. Ιγγλέση και την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η νέα δομή του Δ.Σ της ΟΝΝΕΔ Βόλου έχει ως εξής:

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βόλου: Τακμάκης Αθανάσιος

Υπεύθυνος Κινητοποίησης & Εκλογικής Ετοιμότητας: Χατζής Δημήτριος

Υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας: Ελευθερίου Αθηνά

Μέλος 1: Ιγγλέσης Χριστόφορος

Μέλος 2: Γαρυφαλλογιάννης Κωνσταντίνος.

Σε δήλωσή του ο Χριστόφορος Ιγγλέσης αναφέρει τα εξής: “Τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της ΟΝΝΕΔ Βόλου έμαθα να μάχομαι για τις ιδέες και τις αξίες της γενιάς μας, μακριά από προσωπικά συμφέροντα, με μοναδικό γνώμονα την ηθική και την αξιοσύνη, αξίες που αντιπροσωπεύουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο Βόλου, μια θέση με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που πρότεινα την αλλαγή προεδρίας της ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Ο μοναδικός λόγος της παραίτησης μου από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βόλου είναι το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Η εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν θα μπορέσει να συμπορευτεί με την διοίκηση της ΟΝΝΕΔ κατά τον τρόπο που αξίζει στην ΟΝΝΕΔ Βόλου και για αυτό ζήτησα από το σώμα του Δ.Σ την αλλαγή προεδρίας.

Η οργάνωση, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να λειτουργήσει μέσα στην κοινωνία του Βόλου, για την κοινωνία του Βόλου και να ανοίξει ακόμα περισσότερο.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που κλείνω τον κύκλο της ΟΝΝΕΔ έχοντας βιώσει την εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών του 2019 ως ΟΝΝΕΔίτης.

Η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση ήταν ο αγώνας της δικιάς μας γενιάς, ο αγώνας των νέων ανθρώπων που διεκδικήσαν αξιοπρέπεια, ελπίδα, ενότητα, ανάπτυξη και μια ισχυρή και καλύτερη Ελλάδα και νίκησαν!

Των ανθρώπων που αποφασίσαμε να πάμε μπροστά, που κουραστήκαμε από το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, το ξύλινο πολιτικό λόγο, την απαξίωση, τα επιδόματα ντροπής και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Η ΟΝΝΕΔ, πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας, έδωσε και πάλι το σύνθημα της νίκης και παρότι οι εθνικές εκλογές έπεσαν σε μια ιδιάζουσα για την χώρα μας ημερομηνία, οι ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισες δεν άφησαν την κάλπη στην τύχη της.

Η δουλειά των ΟΝΝΕΔιτών επιβραβεύτηκε με μια ξεχωριστή πρωτιά, καθώς η Νέα Δημοκρατία κέρδισε και τη μάχη των νέων ψηφοφόρων, καταγράφοντας ποσοστό που λίγο απέχει από το μέσο όρο της ΝΔ.

Το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι περίοδος για ξεκούραση.

Περισσότερο από πότε η ΟΝΝΕΔ πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να βοηθήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη στην ανοικοδόμηση της πατρίδας μας σε καθαρά, φιλελεύθερα και δημοκρατικά θεμέλια.

Είμαι πολύ χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος που το Δ.Σ της ΟΝΝΕΔ Βόλου εξέλεξε την 19/7 /2019 τον Αθανάσιο Τακμάκη ως νέο Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Έναν άνθρωπο βαθιά δημοκρατικό , έντιμο , που έχει μάθει να εργάζεται σκληρά, να μην τα παρατάει και έχουμε δώσει πολλούς κοινούς αγώνες επί Προεδρίας μου.

Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει το έργο της ΟΝΝΕΔ Βόλου ακόμα πιο δυναμικά και θα βγάλει την οργάνωση ασπροπρόσωπη.

Παραμένω στο πλευρό του και στο πλευρό της οργάνωσης ως απλό μέλος του Δ.Σ. Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου