ΛΑΡΙΣΑ

Συναντήσεις γνωριμίας στελεχών της Εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

συναντήσεις-γνωριμίας-στελεχών-της-ε-430057

Συναντήσεις με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

Επίσκεψη γνωριμίας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο πραγματοποίησαν ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιώργος Παλαιολόγος και ο διευθυντής πωλήσεων Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος κ. Γιάννης Μιχαηλίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας με το Επιμελητήριο καθώς η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας που δραστηριοποιείται στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας εντείνει την παρουσία της στον θεσσαλικό χώρο με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της στη Λάρισα.

Ανάλογη συνάντηση τα στελέχη της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είχαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαρ. Παπαδόπουλο.

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, με περισσότερο από 160 χρόνια λειτουργίας είναι αδιαμφισβήτητα ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος της χώρας που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε οικιακούς, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό από τον Νοέμβριο του 2018 η εταιρεία έχει φυσική παρουσία στην Λάρισα με το νέο της κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 113. Οι καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μπορούν να ενημερωθούν για τα ανταγωνιστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος σε συνδυαστικά πακέτα και μοναδικά προνόμια.

Σχετικά με την Εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η EuropAssistance και η Inter- american, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες ανάγκες. Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική, συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου