ΤΟΠΙΚΑ

Ορκωμοσίες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ορκωμοσίες-φοιτητών-του-πανεπιστημί-430030

Διοργανώνονται στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής για τους αποφοίτους Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία στους αποφοίτους των Τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, στο υπαίθριο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, 10:00, προγραμματίζονται ορκωμοσίες υποψήφιων διδακτόρων και αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στις 10:00 αναγόρευση διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στις 10:30 ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Σχεδιασμός Μαθήματος και Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού σε Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης» και του μεταπτυχιακού προγράμματος «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στις 11:00 ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (1η ομάδα), στις 11:30 δεύτερη ομάδα, στις 12:00 η τρίτη ομάδα και στις 12:30 η τέταρτη ομάδα. Εξ αποστάσεως ορκωμοσίες αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν ως εξής: Στις 14:00 των αποφοίτων στο μεταπτυχιακό «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στις 14.30 προγραμματίζεται ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 10:00 προγραμματίζονται δια ζώσης ορκωμοσίες αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Συγκεκριμένα θα γίνει ορκωμοσία των αποφοίτων του μεταπτυχιακού «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στις Ιστορικές, Αρχαιολογικές και Ανθρωπολογικές Σπουδές».

Στις 10:30 προγραμματίζεται ορκωμοσία της πρώτης ομάδας προπτυχιακών αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και στις 11.00 η δεύτερη ομάδα.

Εξ Αποστάσεως ορκωμοσίες υποψήφιων διδακτόρων και αποφοίτων Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας προγραμματίζονται στις 12.30 για τους διδάκτορες και 13.00 για προπτυχιακούς αποφοίτους.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 10:00 προγραμματίζονται δια ζώσης ορκωμοσίες υποψήφιων διδακτόρων και αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Στις 10:30 ορκωμοσία αποφοίτων του μεταπτυχιακού «Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά Περιβάλλοντα Μάθησης και Παιχνίδι».

Στις 11:00 ορκωμοσία της πρώτης ομάδας προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, στις 11.30 η δεύτερη ομάδα και στις 12.00 η τρίτη ομάδα. Εξ αποστάσεως ορκωμοσίες αποφοίτων προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Στις 13:30 απόφοιτοι του μεταπτυχιακού «Επιστήμες της Αγωγής: Δημιουργικά Περιβάλλοντα Μάθησης και Παιχνίδι».

Στις 14:00 προπτυχιακοί απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης. Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 δια ζώσης ορκωμοσίες αποφοίτων προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής. Στις 10:00 απόφοιτου του μεταπτυχιακού «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» και «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία».

Στις 11:00 προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, πρώτη ομάδα, στις 11:30 η δεύτερη ομάδα. Εξ αποστάσεως ορκωμοσίες αποφοίτων προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Στις 13:00 ορκωμοσία αποφοίτων του μεταπτυχιακού «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» και «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία».

Στις 13:30 ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου