ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Αργ. Κοπάνα σε Ανω και Κάτω Λεχώνια

περιοδεία-αργ-κοπάνα-σε-ανω-και-κάτω-λε-428865

Για τις παρεμβάσεις και τις εργασίες συντήρησης από τη δημοτική αρχή Βόλου

Στα Ανω και Κάτω Λεχώνια περιόδευσε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, με τους προέδρους Γρηγόρη Τουφεξή και Αργυρώ Κουκουσέλη, αντίστοιχα, προκειμένου να επιθεωρήσει τις παρεμβάσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη δημοτική αρχή. Παρούσες ήταν και οι τοπικές σύμβουλοι Άνω Λεχωνίων, Λιάνα Φουτζοπούλου και Γαρυφαλλιά Γούσιου.

Οπως ανάφερε ο κ. Κοπάνας, «συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών εκτελούν εργασίες επιδιόρθωσης φθορών σε πλακόστρωτες πλατείες, πλακόστρωτους δρόμους και πεζοδρόμους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ομαλή βατότητα, πρόσβαση και διέλευση για τους δημότες μας».

Επίσης, ο αντιδήμαρχος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Κάτω Λεχωνίων όπου τόνισε: «Εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες χρωματισμού και συντήρησης, ενώ κατασκευάστηκαν καινούργιες τουαλέτες για τους μαθητές μας. Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου είναι να συντηρούνται οι υποδομές για να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η καθαριότητα να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα».

«Η αγαστή συνεργασία των αρμοδίων αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων με τους τοπικούς προέδρους και τα συμβούλια φέρνει ορατά και θετικά αποτελέσματα στα χωριά μας», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου