ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο συμβολαιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου

πέθανε-ο-συμβολαιογράφος-δημήτρης-πα-428561

Σε ηλικία 71 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεία αρκετών ημερών

Πέθανε και κηδεύτηκε χθες ο γνωστός συμβολαιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου από το Βελεστίνο σε ηλικία 71 χρόνων.

Ο γνωστός συμβολαιογράφος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από περίπου 15 ημέρες στο γραφείο του την ώρα τη δουλειάς, και είχε μεταφερθεί αμέσως στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και μετά από μία ανακοπή καρδιάς που υπέστη η υγεία του επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο. Χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου προέρχονταν από οικογένεια συμβολαιογράφων της περιοχής. Ο πατέρας του Παναγιώτης Παπαγεωργίου με καταγωγή από το Μαυρολιθάρι Φθιώτιδας, ήταν επίσης συμβολαιογράφος που γεννήθηκε, έζησε και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο Βελεστίνο. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου από μικρός διακρίθηκε για τη δεξιότητά του στο σχολείο αλλά και την έφεσή του στα γράμματα καθώς υπήρξε πάντα αριστούχος μαθητής.

Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Σχολή. Αρχικά δούλεψε στο συμβολαιογραφείο του πατέρα του Παναγιώτη ενώ αργότερα εργάστηκε στο Υποθηκοφυλακείο Φερών, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα και κάθε σπιθαμή της ευρύτερης περιοχής των Φερών. Προσιτός και πολύ αγαπητός σε όλους τους κατοίκους της περιοχής τους οποίους εξυπηρετούσε πάντα αγόγγυστα. Αργότερα ο εκλιπών μαζί με τον αδερφό του Σταύρο επίσης συμβολαιογράφο δημιούργησαν το δικό τους συμβολαιογραφείο στο Βελεστίνο, όπου εργάζονταν μαζί μέχρι και την ημέρα που υπέστη το εγκεφαλικό καθώς επίσης και με την πολυαγαπημένη του ανηψιά Πένυ, κόρη του αδερφού του Σταύρου, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και είναι συμβολαιογράφος στο Βελεστίνο.

Ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου