ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο προεδρείο του Δ.Σ. στο Νοσοκομείο

το-νέο-προεδρείο-του-δ-σ-στο-νοσοκομείο-428424

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι

Συγκροτήθηκε σε Σώμα χθες το νέο προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου. Νέος πρόεδρος είναι ο κ. Γιάννης Γιαννακός, γραμματέας η κ. Σταυρούλα Λίλου, ταμίας η κ. Σταυρούλα Σβώλου και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Τράγαλος.

Ολες οι προτάσεις της ΔΑΚΕ για το νέο προεδρείο ψηφίστηκαν ομόφωνα. Εξάλλου η πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Φούλη Τσιώμου, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες αρνήθηκε την πρόταση που της απηύθυνε τηλεφωνικά ο κ. Γιαννακός να αναλάβει αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

Η συνεδρίαση για τη συγκρότηση έγινε σε καλό κλίμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συζήτησε και για τη σημερινή απεργία και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος.

Οπως είπε ο κ. Γιαννακός: «Η αξιολόγηση μπαίνει βίαια στη ζωή των εργαζομένων. Αποτελεί το μπαμπούλα και τη σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους. Είναι μεγάλο λάθος της κυβέρνησης. Είναι αιτία για να υπάρχουν τριβές μεταξύ των εργαζομένων. Στη ζωή τα πάντα και οι πάντες αξιολογούνται όμως με κριτήρια πραγματικής βελτίωσης και όχι τιμωρητικού χαρακτήρα. Η αξιολόγηση γίνεται πρόχειρα και επιφυλάσσει απολύσεις και διαθεσιμότητες σε χαλεπούς καιρούς».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου