ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής

νεκρός-27χρονος-μοτοσικλετιστής-425894

Η μεγάλη του αγάπη για τη μηχανή του ήταν αυτή που τον οδήγησε στο θάνατο. Ο 27χρονος Δημήτρης Ιωαννίδης από το Βελεστίνο άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, λίγες ώρες μετά από την εμπλοκή του σε σφοδρό τροχαίο στη θέση Αλωνάκι στη Ν. Αγχίαλο.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου
 
Η βόλτα με τη μηχανή στοίχισε τη ζωή στον άτυχο 27χρονο. Χθες το απόγευμα στη θέση Αλωνάκι Ν. Αγχιάλου ο Δημήτρης, με κατεύθυνση από Ν. Αγχίαλο προς Βόλο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που προπορευόταν και στη συνέχεια χτυπήθηκε από άλλο όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Η σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εκτιναχθεί από τη μηχανή και το σώμα του να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα ρεύμα κυκλοφορίας. Τραγική συγκυρία, εκείνη τη στιγμή στο δρόμο κινούνταν άλλο όχημα που δεν μπόρεσε να φρενάρει και χτύπησε με τη σειρά του το σώμα του άτυχου 27χρονου, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε διπλανό χαντάκι. Αμέσως οι επιβάτες του αυτοκινήτου αλλά και περίοικοι έτρεξαν στο σημείο που έπεσε ο νεαρός σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν.
Του έβγαλαν το κράνος που φορούσε και προσπαθούσαν να του μιλήσουν.
Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Τα τραύματά του ήταν πολλά από τη δεξιά πλευρά του σώματός του, ενώ στο κεφάλι δεν είχε υποστεί κανέναν τουλάχιστον εμφανή τραυματισμό, μιας και ο νεαρός φορούσε κράνος.
Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου παρέλαβαν τον 27χρονο και ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ειδοποίησαν και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να κρατήσει δωμάτιο διότι η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη.
Ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν. Ο 27χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε όλη την περιοχή του Βελεστίνου. Ο  Δημήτρης εργαζόταν στο εργοστάσιο καυσίμων ΕΛΙΝ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Κοινωνικός και πάντα με το χαμόγελο ο 27χρονος λάτρευε τη μηχανή του, αλλά και την παρέα με τους φίλους του.  
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου