ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη δύναμη το «Ενωτικό Εμπόριο 2014»

πρώτη-δύναμη-το-ενωτικό-εμπόριο-2014-424839

Αναδείχθηκε από τις χθεσινές εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας

Πρώτη δύναμη με απόλυτη πλειοψηφία αναδείχθηκε στις χθεσινές εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας το ψηφοδέλτιο «Ενωτικό Εμπόριο 2014» με 142 ψηφοδέλτια.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το ψηφοδέλτιο «Εμποροι Ετοιμοι για Ολα – Ενάντια στην Κρίση» με 80 ψηφοδέλτια ενώ τρίτη αναδείχθηκε η παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με 47 ψηφοδέλτια. Οι χθεσινές εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας κύλησαν ομαλά με τον εμπορικό κόσμο να προσέρχεται μαζικά για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Η ανάδειξη της παράταξης «Ενωτικό Εμπόριο 2014» σε πρώτη δύναμη δείχνει ξεκάθαρα ότι οι έμποροι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον απερχόμενη διοίκηση, που εν πολλοίς στη νέα της θητεία έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με σημαντικότερα το φορολογικό, το ασφαλιστικό και την έλλειψη ρευστότητας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εφορευτικής επιτροπής που ξεκίνησε την καταμέτρηση γύρω στις 9.30 το βράδυ αφού έκλεισαν οι κάλπες, από τα 393 εγγεγραμμένα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας στις κάλπες προσήλθαν και ψήφισαν συνολικά 273 έμποροι ενώ βρέθηκαν 4 άκυρα – λευκά ψηφοδέλτια.

Το ψηφοδέλτιο «Ενωτικό Εμπόριο 2014» πήρε προβάδισμα με 142 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει από τις 15 συνολικά έδρες τις 8, ο συνδυασμός «Εμποροι Ετοιμοι για όλα Ενάντια στην Κρίση» έλαβε 80 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει 4 έδρες και η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» 47 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει 3 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μέχρι αργά το βράδυ η καταμέτρηση συνεχίζονταν για τα ψηφοδέλτια και τις έδρες για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας για την ελεγκτική επιτροπή καθώς επίσης και η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου ανά παράταξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου