ΤΟΠΙΚΑ

Αποφασίζει για τη λειτουργία δύο Hot Spot σε Νεάπολη και Ξηρόκαμπο

αποφασίζει-για-τη-λειτουργία-δύο-hot-spot-σε-423922

Τη λειτουργία δύο HotSpot στον Βόλο και συγκεκριμένα στη Νεάπολη και τον Ξηρόκαμπο καλείται να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου στη συνεδρίασή του αύριο Τετάρτη, στις 18:30.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης του δήμου Βόλου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, με πρόσκλησή της, καλεί τον Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα την ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ , εκ μέρους της σύμπραξης του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ , να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη των 2 Κοινωνικών HotSpot στις περιοχές Ξηρόκαμπου και Νεάπολης.

Ανάμεσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να κατατεθούν στον φάκελο ωρίμανσης της δράσης, είναι και η δέσμευση του Δήμου Βόλου για την αποδοχή́ λειτουργίας των δύο Κοινωνικών δομών Hot Spot σε συνέργεια και συμπληρωματικότητα με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλου.

Μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί ή είναι σε φάση υλοποίησης, όλα τα έργα του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακή Ανάπτυξης) και έχουν αρχίσει να υλοποιούνται και τα έργα του ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου