ΤΟΠΙΚΑ

Στο επίκεντρο τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών

στο-επίκεντρο-τα-αιτήματα-των-νοσοκομ-422637

Κατά τη συνάντηση του Δ.Σ. της Ενωσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο

Με εκπροσώπους της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας συναντήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, όπου ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετώπιζει ο κλάδος τους.

Συγκεκριμένα, όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των ιατρών, παρά τις συνεχείς προσλήψεις σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό τα τελευταία δύο χρόνια, η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και οι συνεχείς μεταλλάξεις του μολυσματικού ιού καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για περαιτέρω στελέχωση του χώρου της υγείας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπροσώπων της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Μ. δεσμεύτηκε να τα προωθήσει στον αρμόδιο υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι η ενίσχυση του τομέα υγείας αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας για την κυβέρνηση.

Επίσης, αντικείμενο συζήτησης αποτελέσε και το θέμα της στελέχωσης και της αναβάθμισης των σταθμών υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές με την παροχή διαφόρων κινήτρων.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την παραγωγική συζήτησή τους, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων στον χώρο της υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου