ΤΟΠΙΚΑ

«Θέρισαν» τα ζαρζαβατικά από την αυλή σπιτιού!!!

θέρισαν-τα-ζαρζαβατικά-από-την-αυλή-422207

Η πείνα και η λιτότητα χτύπησαν και τους κλέφτες! Χθες «ποντικοί» μπήκαν όχι σε σπίτι αυτή την φορά, αλλά στην αυλή του και έκλεψαν όλα τα ζαρζαβατικά!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Ούτε που πίστευε στα μάτια της χθες το πρωί μια κάτοικος της Νέας Δημητριάδας όταν και βγήκε στην αυλή της και είδε να λείπουν όλα τα ζαρζαβατικά που καλλιεργεί. Άγνωστοι είχαν μπει το βράδυ στον κήπο της και είχαν αφαιρέσει ό,τι λαχανικό υπήρχε!

Συγκεκριμένα η κ. Ι.Γ. καλλιεργεί στην αυλή της διάφορα λαχανικά, όπως πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, ντομάτες κ.α. Όπως εξηγεί η ίδια πρόκειται για κάτι που το έκανε αρχικά ως χόμπι, καθώς της άρεσε η ενασχόληση με τα φυτά και την κηπουρική γενικότερα, ωστόσο πλέον μετά και την οικονομική κρίση είναι ένας πολύ καλός τρόπος γι’ αυτή στην περικοπή εξόδων, καθώς όπως εξηγεί έχει να ψωνίσει λαχανικά για το σπίτι εδώ και χρόνια.

Όταν χθες βγήκε στην αυλή της για να ποτίσει τα ζαρζαβατικά της τα είδε όλα να λείπουν. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχαν αφήσει τίποτα, ούτε μια πιπεριά, μια μελιτζάνα, κάτι. Τα είχαν πάρει όλα», αναφέρει η κ. Ι.Γ., η οποία μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ της πρόσθεσε πως «πρέπει να είχαν φακό ή κάτι άλλο για να βλέπουν, γιατί εδώ έχει σκοτάδι το βράδυ. Πάντως πρέπει να τους πω και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί ήταν νοικοκύρηδες. Πήραν τα λαχανικά, αλλά δεν χάλασαν ούτε ξερίζωσαν τίποτα».

Η ίδια ωστόσο ερωτηθείσα από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αν φοβάται πως το περιστατικό μπορεί να επαναληφθεί, τόνισε πως «φυσικά και με φόβισε όλο αυτό, απλά προσπάθησα να το πάρω περισσότερο στην πλάκα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το χθεσινό περιστατικό δεν μπορεί να ήταν μόνο η αρχή. Σήμερα μπήκαν στην αυλή μου, αύριο που δεν θα βρουν τίποτα εκεί θα μπουν στο σπίτι μου και τότε τι θα κάνω;», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μετά το περιστατικό προμηθεύτηκε ειδική κλειδαριά για να ασφαλίζει καλύτερα το σπίτι της τις βραδινές ώρες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου