ΤΟΠΙΚΑ

Αναψε φωτιές στο Αχιλλοπούλειο η αναβάθμιση της Φούλης Τσιώμου

αναψε-φωτιές-στο-αχιλλοπούλειο-η-αναβ-421126

Αντιδρά το προεδρείο του σωματείου για την ανάθεση θέσης τομεάρχη

«Φωτιές» άναψε στο Αχιλλοπούλειο η απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Βόλου να αναβαθμίσει διοικητικά τη Φούλη Τσιώμου, συνδικαλίστρια στο ΔΣ του σωματείου και γραμματέα της ΝΕ Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής, αναθέτοντας τη θέση τομεάρχη στη Νοσηλευτική Υπηρεσία.

Η παράταξη «Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων» που κατέχει το προεδρείο του σωματείου αντιδρά, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι η ανάθεση δεν έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια και ψέγει τη διοίκηση συνδέοντας την αναβάθμιση με τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του σωματείου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνονται τα εξής: «Μετά μεγάλης μας λύπης είδαμε ανάρτηση στο Διαύγεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ανάθεση θέσης τομεάρχη στην κ. Τσιώμου Γαρυφαλλιά.

Η συγκεκριμένη ανάθεση αποτελεί κατάφωρη αδικία σε βάρος 4 συναδέλφων που προηγούνταν της κ. Τσιώμου σε χρόνια υπηρεσίας και οι οποίες ούτε ερωτήθηκαν για τη θέση. Παραγκωνίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τη διοίκηση του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα από τον διοικητή κ. Ντόκο.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη επιλογή του αποτελεί ουσιαστικά και παρέμβασή του στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τοποθετώντας την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και γνωστή συνδικαλίστρια του Νοσοκομείου σε θέση Διοίκησης, δίνει ουσιαστικά «επιρροή» στην παλιά «σύντροφο» προς τα μέλη του Συλλόγου.

Η συμπεριφορά του κ. Ντόκου που «θυμήθηκε» τις κομματικές του ρίζες την συγκεκριμένη στιγμή δεν συνάδει ούτε με την θέση του ούτε με τα σωστά πλαίσια Δημοκρατίας και Αξιοκρατίας. Αν επιθυμούσε τόσο διακαώς την συγκεκριμένη ανάθεση, ακόμη και εις βάρος των άλλων συναδέλφων, ας την προχωρούσε μετά τις εκλογές, σεβόμενος τους θεσμούς και κυρίως τους εργαζόμενους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου