ΤΟΠΙΚΑ

Αποχαιρετιστήριο γράμμα στους μαθητές και καθηγητές του 8ου Λυκείου

αποχαιρετιστήριο-γράμμα-στους-μαθητ-420723

Από τον απόφοιτο Γιάννη Λυχναρόπουλο

Αγαπημένη μας Διευθύντρια κ. Γκούρου, αγαπημένη μας υποδιευθύντρια κ. Κελεπέση, αγαπητοί μας καθηγητές και καθηγήτριες του 8ου Γενικού Λυκείου Βόλου, χαίρετε!

Εκ μέρους όλων των συμμαθητών – συμμαθητριών, θα ήθελα να εκφράσω την αγάπη μας και τις ευχαριστίες μας για τα 3 χρόνια που περάσαμε επαξίως όλοι μας. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συμμαθητές μου, πιστεύουμε απόλυτα πως αυτά τα 3 χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε άκρως αγαπητά, κατανοητά και αντικειμενικά. Κατανοητά, διότι στην έκφραση της λέξης αυτής γίνεται αντιληπτό πως υπήρχε μεταξύ μας ένας αλληλοσεβασμός και αγάπη μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένα συννεφάκια στη σταδιοδρομία μας, τα οποία ευτυχώς περνούσαν πολύ γρήγορα και αυτό οφείλεται στις άοκνες και άμεσες παρεμβάσεις της κυρίας διευθύντριας ή υποδιευθύντριας, προς επίλυση στο κάθε θέμα μας, είτε αυτό ήταν προσωπικό, είτε σε οτιδήποτε αφορούσε για την εκπαίδευσή μας, συλλογικά.

Το 8ο Λύκειο αποδείχθηκε για πολλοστή φορά ένα λύκειο με άριστους εκπαιδευτές, με ανθρώπινη και αγαπητή συμπεριφορά προς τους μαθητές, με δίχως διακρίσεις, και το λέμε αυτό διότι τα χρόνια αυτά για όλους ήταν πολύ δύσκολα, και εξακολουθούν δυστυχώς να είναι δύσκολα, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ομως, παρόλο που η κρίση δέσποζε σε όλα τα νοικοκυριά, εμείς οι μαθητές ήμασταν πάντα παρόντες, αλλά και διαβασμένοι απέναντι στους εξαίρετους και αγαπητούς καθηγητές μας. Παράλληλα, πιστεύουμε απόλυτα πως ο καθένας από εσάς μας έδωσε τις γνώσεις και ό,τι πρόσφορο από τον πνευματικό εαυτό σας, προς τον κάθε τομέα, με αντάλλαγμα τις αποδεκτές λήψεις του κάθε μαθητή.

Ο χρόνος κυλά και δεν ξαναγυρίζει πίσω. Το 8ο Λύκειο μας αφήνει λοιπόν ευχάριστες και ανεξίτηλες αναμνήσεις, εκπαιδευτικά σωστές και ανθρωπιστικά αγαπητές και αποδεκτές, αλλά και με άψογη συνανθρώπινη συμπεριφορά! Από όλους εμάς τους μαθητές της τρίτης λυκείου ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας, ευχόμενοι παράλληλα ο καλός Θεός να μας έχει όλους καλά, να περάσουμε ένα ευχάριστο καλοκαίρι και όσο για μας, θα φροντίσουμε να φανούμε στη ζωή αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της αξιοπρέπειάς μας, πάνω στα θεμέλια που εσείς μας δώσατε!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑ ΕΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΦΘΑΡΤΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ!!!

Καλό καλοκαίρι και στους συμμαθητές μου καλή αντάμωση!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου