ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΗΡΩΝ εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στον Βόλο

ο-ηρων-εγκαινιάζει-το-νέο-του-κατάστημ-419237

Στις 24 Σεπτεμβρίου – Ειδική έκπτωση και δώρα κατά την εβδομάδα τελετής των εγκαινίων

Ο κορυφαίος όμιλος παροχής ενέργειας ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική επέκταση του δικτύου καταστημάτων του σε όλη την Ελλάδα και εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στον Βόλο την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο ΗΡΩΝ με τη νέα αυτή προσθήκη στην αλυσίδα καταστημάτων του και την περαιτέρω διείσδυσή του στη Μαγνησία, επιβεβαιώνει τη στρατηγική του δέσμευση για άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε κάθε γωνιά της χώρας.

Σημειώνεται ότι όσοι γίνουν πελάτες ΗΡΩΝ κατά την εβδομάδα των εγκαινίων του καταστήματος, θα κερδίσουν €50 δώρο εγγραφής σε οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα της επιλογής τους και ταυτοχρόνως σε κλήρωση, κατά την οποία ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό πατίνι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατά την ημερομηνία διεξαγωγής των εγκαινίων του καταστήματος.

Το νέο κατάστημα ΗΡΩΝ βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος 166 (ΤΚ 38221, τηλ: 242 1313626, Email: [email protected]) στο κέντρο του Βόλου και θα εξυπηρετεί καθημερινά τους καταναλωτές, οι οποίοι θα θελήσουν να ενημερωθούν για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα ανταγωνιστικά εμπορικά προγράμματα του Ομίλου για το σπίτι και την επιχείρησή τους, αλλά και για την ενεργειακή ανεξαρτησία που δύνανται να αποκτήσουν.

Με το πρόγραμμα «ΗΡΩΝ ΕΝ.Α» μπορούν να μειώσουν σημαντικά έως και να μηδενίσουν το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές. Επιπλέον, οι επισκέπτες στο Κατάστημα ΗΡΩΝ μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα εμπορικά προγράμματα και να βρουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις με βάση τις ανάγκες τους, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους.

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Η επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε συνδυασμό με τη συνεχή αναβάθμιση των διαδικτυακών υπηρεσιών, συντελούν στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πελατών του ΗΡΩΝΑ σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

Επισημαίνεται ότι η ώρα τέλεσης των εγκαινίων δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου