ΤΟΠΙΚΑ

Νέες εντυπωσιακές τοιχογραφίες στον Βόλο από την UrbanAct

νέες-εντυπωσιακές-τοιχογραφίες-στον-417466

O τρίτος κύκλος του “CityCall”, του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο διοργανώνει και υλοποιεί η UrbanAct στην πόλη του Βόλου και τροφοδοτεί το μοναδικό στην Ελλάδα “Υπαίθριο Μουσείο Τοιχογραφιών”, μόλις ολοκληρώθηκε.

Δύο τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων προστέθηκαν στον αστικό ιστό της πόλης του Βόλου, σε επιφάνειες δημόσιων-σχολικών κτιρίων.

Συμμετείχαν ο Pener από την Πολωνία στο 15ο και 24ο δημοτικό σχολείου, ο οποίος αποτύπωσε μια έκρηξη χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων και ο Hitnes από την Ιταλία στο 4ο Λύκειο Βόλου με μια ιδιαίτερη θεματολογία, βασισμένη στα στοιχεία της μυθολογίας της περιοχής, ζωγραφισμένα μέσα από την μοναδική του τεχνική και με μοναδικές λεπτομέρειες.

Επόμενο ραντεβού δίνει η Ομάδα για τα τέλη Αυγούστου για τον 4ο κύκλο τοιχογραφιών και με τη συμμετοχή τριών ακόμη σπουδαίων νέων τοιχογράφων.

Το πρόγραμμά τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού και υποστηρίζετε από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodle’s, Χωριάτικο, Φιλομήλα, Χαλέβα, Λαγαράς/καλαθοφόρα, Τζίκας Πέτρος/σκαλωσιές, Aerial.gr. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η Ομάδα ευχαριστεί εκ νέου όλους όσους συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στις δράσεις της.

“Για όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες”, είναι το σύνθημα της Ομάδας UrbanAct.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου