ΤΟΠΙΚΑ

Υποτροφία στην Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

υποτροφία-στην-ενωση-ξενοδόχων-ν-μαγ-415490

Tο ΙΕΚ «Δήμητρα» σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας προσφέρουν μία υποτροφία (50% μειωμένα δίδακτρα) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε εν δυνάμει σπουδαστές να λάβουν ολοκληρωμένη κατάρτιση στα επαγγέλματα τουρισμού-εστίασης, οικονομίας-διοίκησης, μόδας-ομορφιάς, υγείας, αθλητισμού, παιδαγωγικών και εφαρμοσμένων τεχνών.

Και η φετινή υποτροφία δίνεται ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την εκλιπούσα Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία της υποτροφίας του ΙΕΚ Δήμητρα ως «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου». Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου «Κένταυρος», στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Παράλληλα ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα «Της Ελλης» πάντα στην Τσαγκαράδα Πηλίου.

Ο δικαιούχος της υποτροφίας θα προκύψει μεταξύ των υποψήφιων σπουδαστών που θα έχουν καταθέσει την παρούσα αίτηση μέχρι 24/9/2021 στα γραφεία του ΙΕΚ «Δήμητρα» (Φερών 65 – κτίριο OLD CITY), μετά από κλήρωση στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ «Δήμητρα». Η κλήρωση θα γίνει, παρουσία των εκπροσώπων της Ενωσης Ξενοδόχων και των υποψηφίων σπουδαστών που κατέθεσαν την αίτηση, στις 27/9/21.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου