ΤΟΠΙΚΑ

Χτύπησε ηλικιωμένους κρατώντας λοστό

χτύπησε-ηλικιωμένους-κρατώντας-λοστ-414831

Φρίκη μέρα – μεσημέρι έζησε ζευγάρι – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών

Σκηνές απίστευτης φρίκης έζησε χθες ζευγάρι ηλικιωμένων στο κέντρο του Βόλου. Μέρα μεσημέρι στο ίδιο τους το διαμέρισμα άγνωστος δράστης που χτύπησε το κουδούνι άρχισε να τους χτυπά με λοστό όταν άνοιξαν την πόρτα ανυποψίαστοι για το τι θα επακολουθούσε.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη γειτονιά καθώς οι ηλικιωμένοι καλούσαν σε βοήθεια και υπήρξε κινητοποίηση. Τελικά ο δράστης έφυγε άπραγος, ενώ οι ηλικιωμένοι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύονται.

Ολα ξεκίνησαν στις 3.55 το μεσημέρι. Η γυναίκα άκουσε το κουδούνι και κατευθύνθηκε να ανοίξει την πόρτα όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να τη χτυπά με ξύλο.

Επικράτησε πανικός. Η γυναίκα φώναζε, ο σύζυγός της που ήταν στο σπίτι έτρεξε να βοηθήσει, όμως ο δράστης άρχισε να χτυπά και τον ίδιο. Οι φωνές σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Τελικά ο δράστης έφυγε. Επί τόπου έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε τους ηλικιωμένους τραυματισμένους στο Νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξέταζαν το ενδεχόμενο ο δράστης να επισκέφτηκε το ζευγάρι με σκοπό τη ληστεία.

Ομως, η πρόοδος των ερευνών έδειχνε να απομακρύνεται το εν λόγω ενδεχόμενο καθώς ο δράστης δεν έψαξε τα αντικείμενα στο διαμέρισμα, δεν άφησε πίσω του τη συνήθη ανακατεμένη εικόνα πραγμάτων που αντικρίζουν οι αστυνομικοί σε υποθέσεις ληστείας.

Το γεγονός προβληματίζει ιδιαίτερα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για τα πραγματικά κίνητρα του δράστη. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη και αυτό της απρόκλητης επίθεσης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψή του δράστη ήταν υπό πλήρη εξέλιξη έως αργά το απόγευμα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου