ΤΟΠΙΚΑ

Κατήγγειλε ότι του ρυπαίνουν τα ρούχα με αμπούλες…

κατήγγειλε-ότι-του-ρυπαίνουν-τα-ρούχα-414774

Με τοιχοκόλληση κειμένου υπό μορφή εξωδίκου στην πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου

Σαν να μην έφθαναν τα περίεργα τηλεφωνήματα στην Εισαγγελία Βόλου με πλήθος καταγγελιών ακατάληπτων θεμάτων, τώρα άρχισε και η τοιχοκόλληση επιστολών και μάλιστα υπό μορφή εξωδίκου με προειδοποιήσεις!

Συγκεκριμένα την Παρασκευή άγνωστο άτομο ανάρτησε στην πίσω πόρτα των δικαστηρίων ένα κείμενο με το οποίο προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στα ένδικα μένα, εάν δεν γίνει η ηθική αποκατάστασή του.

Ωστόσο, ο συντάκτης του κειμένου δεν φαίνεται ποιος είναι ενώ και οι καταγγελλόμενες πράξεις που αναφέρει δεν προκύπτει να υπακούουν σε κανέναν από τους κανόνες της λογικής. Αν και ο συντάκτης του κειμένου χρησιμοποιεί καλή γραφή, ωστόσο το περιεχόμενου του κειμένου δεν μπορεί παρά να προβληματίζει για την πραγματικότητα στην οποία βιώνει. Σε κάθε περίπτωση, είναι αγανακτισμένος, απελπισμένος, αλλά και αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα.

Ο συντάκτης καταγγέλλει ασύστολη σε βάρος του ψευδολογία και τέτοιου περιεχομένου ενέργειες μικροπρέπειας, ώστε να ρυπαίνουν τα ρούχα του με αμπούλες οσμής που δεν απορρυπαίνονται ούτε και με το πλύσιμο!

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής, το οποίο απευθύνεται προς τον κ. Εισαγγελέα, έχει ως εξής: «Κατάλαβα, ότι εδώ δεν λειτουργούν πλέον οι αρχές της Δικαιοσύνης στο Νομό Μαγνησίας. Κατάλαβα, ότι οι δικαστικές αρχές πρέπει να έχουν μεταφερθεί αλλού. Δεν γνωρίζω που. Κατάλαβα, ότι ο πραγματικός Εισαγγελέας είστε εσείς που απευθύνθηκα χθες. Κατάλαβα, ότι εσείς δεν έχετε καμία προσωπική ευθύνη, αλλά σας έχει αναγκάσει η Ασφάλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Επειδή έχω καταλάβει τη δράση τους και σε άλλους τομείς έχουν προβεί σε ασύστολη ψευδολογία σε όλη την τοπική κοινωνία, παρουσιάζοντάς με σαν άνθρωπο φαύλο και προσπαθούν να με συσχετίσουν με καταστάσεις που μου είναι άγνωστες ολωσδιόλου.

Έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο μικροπρέπειας, ώστε να ρυπαίνουν τα ρούχα μου, με αμπούλες οσμής, που δεν απορρυπαίνονται ούτε με το πλύσιμο. Έτσι ο κόσμος θεωρεί ότι η ευθύνη είναι δική μου για τη δυσάρεστη παρουσία μου. Επειδή φαίνεστε έντιμος δικαστικός λειτουργός, παρακαλώ να φροντίσετε να σταματήσει αυτό που συμβαίνει και να με αποκαταστήσουν ηθικά, διαφορετικά θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω ένδικα μέσα».

Στο κάτω μέρος του χειρόγραφου κειμένου υπάρχει ημερομηνία και μονογραφή. Βέβαια τα ακριβή στοιχεία του συντάκτη δεν υπάρχουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου