ΤΟΠΙΚΑ

Kάλεσμα ΠΑΜΕ Μαγνησίας για 24ωρη απεργία στο Δημόσιο

kάλεσμα-παμε-μαγνησίας-για-24ωρη-απεργία-41292

Κάλεσμα συμμετοχής μεθαύριο Πέμπτη στην 24ωρη απεργία στο Δημόσιο και στη συγκέντρωση- παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, στο Βόλο (Δημητριάδος – Π. Μελά) στις 10:30 π.μ. απευθύνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας αναφέρει και τα εξής: «Εχουμε τεράστιο χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε τα μέτρα – σφαγείο της κυβέρνησης να μην περάσουν. Η απεργία που έχουμε μπροστά μας, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση με την κυβέρνηση και τους συμμάχους της, τον ΣΕΒ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Οι τακτικισμοί της κυβέρνησης, η βρώμικη προπαγάνδα της δεν ξεγελάει πια κανέναν. Ολοι γνωρίζουμε πλέον, πολύ καλά, τι σημαίνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα της. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε δημόσιο υπάλληλο, σε κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο να κάνει την επιτυχία της απεργίας δική του υπόθεση. Κάθε σωματείο, κάθε δημόσιος υπάλληλος να πάρει την υπόθεση του αγώνα στα χέρια του. Καμιά εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ αλλά και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των μεγάλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου. Εξαγγέλλουν με ένα mail ή με μια ανακοίνωση την απεργία και στην πράξη δεν κάνουν τίποτα για την επιτυχία της. Απαιτούμε να σταματήσει κάθε παιχνίδι υπονόμευσης των απεργιακών αγώνων.

Καλούμε Α/θμια σωματεία και συνδικαλιστές να οργανώσουν με σχέδιο την απεργία και τα συλλαλητήρια στο χώρο ευθύνης τους. Να αξιοποιήσουν κάθε μορφή πάλης και παρέμβασης. Ολες αυτές τις ημέρες, μέχρι την 24ωρη απεργία αλλά και μετά από αυτήν να μην τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί». Να νιώσουν την πίεση των εργαζομένων. Μόνο με ανυπότακτο αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου