ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Γάλλων από το Τουρτούρ στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

επίσκεψη-αντιπροσωπείας-γάλλων-από-τ-412040

Με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την αδελφοποίηση της Πορταριάς και του Τουρτούρ (Δήμος της Νότιας Γαλλίας) αντιπροσωπεία Γάλλων επισκέφθηκε την περιοχή μας, διατηρώντας τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς από το 1997.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στη χώρα μας, οι Γάλλοι επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, όπου και ξεναγήθηκαν στα γραφεία της από τη διευθύντρια Βάσω Σαμακοβλή.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον τέως δήμαρχο Τουρτούρ κ. Ζαν Λαινέ και την κ. Μισέλ Λαινέ, τους κ.κ. Αντουάν και Ζενεβιέβ Σιμινό, Σερζ και Μπριζίτ Περικά, Λουί και Λουσιέν Ντοφάν, Ανζ και Ανί Πιανετί (πρόεδρος Επιτροπής αδελφοποίησης) είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα θέματα που ενώνουν τους δύο λαούς και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα της επικαιρότητας αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις. Από τις δύο πλευρές ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά, με τους Γάλλους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή.

Την αποστολή συνόδευσαν η κ. Έφη Γκουντέλια και η κ. Χρυσάνθη Γιακουμάκη, μέλη της επιτροπής αδελφοποίησης Πορταριάς – Τουρτούρ.

Τέλος, χθες το βράδυ στην Πορταριά πραγματοποιήθηκε τελετή αποχαιρετισμού, στην οποία ανανεώθηκε το ραντεβού των δύο περιοχών, αυτή τη φορά στη Γαλλία, συνεχίζοντας την 20ετη παράδοση φιλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου