ΤΟΠΙΚΑ

Η Lafarge Holcim ξεκινά επίσημα τις δραστηριότητές της παγκοσμίως

η-lafarge-holcim-ξεκινά-επίσημα-τις-δραστηριότητέ-411895

Στις 29 Ιουλίου, η LafargeHolcim θα παρουσιάσει τα οικονομικά αποτελέσματα της Lafarge και της Holcim ως μεμονωμένες εταιρείες για το πρώτο μισό του χρηματοοικονομικού έτους.

Η LafargeHolcim όπως είναι γνωστό, ανακοίνωσε στις 15 Ιουλίου την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του νέου ομίλου παγκοσμίως και παρουσίασε βασικά στοιχεία για τους μελλοντικούς της στόχους. Επειτα από την επιτυχημένη συγχώνευση μεταξύ της Lafarge και της Holcim και την εισαγωγή των νέων μετοχών της LafargeHolcim στα χρηματιστήρια της Ζυρίχης και του Παρισιού, ο νέος όμιλος θα εστιάσει στο στόχο να γίνει η εταιρεία με τις υψηλότερες επιδόσεις στον παγκόσμιο κλάδο των δομικών υλικών.

Ο Eric Olsen, Διευθύνων Σύμβουλος της LafargeHolcim, δήλωσε: «Ξεκινώντας επισήμως τις δραστηριότητές μας ως LafargeHolcim, περνάμε στην επόμενη φάση του λειτουργικού μετασχηματισμού μας, ώστε να είμαστε ο ηγέτης του κλάδου από κάθε άποψη – να είμαστε, δηλαδή, μια εταιρεία με θετικό αντίκτυπο στον κόσμο και να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία».

Η LafargeHolcim -όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της νέας εταιρείας- θα οργανωθεί με βάση ένα νέο λειτουργικό μοντέλο που θα εστιάζει στην εξυπηρέτηση των κατά τόπους πελατών, αξιοποιώντας παράλληλα το μέγεθος, το αποτύπωμα και τις ικανότητες του Ομίλου παγκοσμίως. Το μοντέλο αυτό συνδυάζει ενδυναμωμένες εταιρείες σε επίπεδο χωρών, πλατφόρμες περιφερειακής διοίκησης και ενδοομιλικές λειτουργίες με βάση την εξειδίκευση στελεχών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου