ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Συνεχείς οι διαμαρτυρίες

συνεχείς-οι-διαμαρτυρίες-411858

Σε καθημερινό φαινόμενο εκτυλίσσεται η αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών και δημοτικών αστυνόμων. Προχθές δημότες που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα έβαλαν κυριολεκτικά με δημοτικό αστυνόμο επειδή τους προειδοποιούσε πως θα τους δώσει κλήση. Οι πολίτες εκνευρίστηκαν, εξύβρισαν το δημοτικό αστυνόμο και κάποιος πολίτης κάλεσε και την ομάδα ΔΙΑΣ. Τα πνεύματα ηρέμησαν τελικά στο αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκαν οι πολίτες και ο δημοτικός αστυνόμος… Συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους!

Δ.Π

Εμποδίζουν

Με τις γωνίες στους δρόμους της πόλης κάτι πρέπει να γίνει. Στους περισσότερους δρόμους και ιδίως στο κέντρο, αυτοκίνητα είναι σταθμευμένα στις γωνίες με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία ορατότητα οι οδηγοί. Τα μικροατυχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο, πρέπει να γίνει κάτι πιο σοβαρό για να ληφθούν μέτρα;

Δ.Π

Στην Ιωλκού

Ευτυχώς στην οδό Ιωλκού στην αριστερή πλευρά υπάρχει χώρος για τη στάση αυτοκινήτων. Όμως πολλές φορές οι οδηγοί Ι.Χ. και μοτοσικλετών δεν σταματούν για λίγο, σταθμεύουν κανονικά και μάλιστα πολλές φορές διπλοπαρκάρουν με αποτέλεσμα τις πρωινές ώρες να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου