ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα Νοσοκομεία την ερχόμενη Τετάρτη

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-των-εργαζο-409419

Πεντάωρη παναττική στάση εργασίας από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Δημόσια Νοσοκομεία για την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κινητοποίησης, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ όλης της Χώρας.
Κατά τη συγκέντρωση τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων θα επιστρέψουν στον Υπουργό Υγείας ως απαράδεκτα τα φύλλα αξιολόγησης ή τις υπογραφές των υπαλλήλων όπου αυτά δεν μοιράστηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝΒ σε έκτακτη γενική συνέλευσή του εξουσιοδότησε ομόφωνα τον πρόεδρο Ιωάννη Γιαννακό να παραλάβει τα έντυπα αξιολόγησης.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: «Συνεχίζουμε Ενωτικά – Μαζικά – Δυναμικά τις δράσεις μας για την ακύρωση της ποσόστωσης της αξιολόγησης και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ολοι μαζί θα νικήσουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου