ΤΟΠΙΚΑ

Πράσινο φως για συντηρήσεις σχολείων ανάβει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου

πράσινο-φως-για-συντηρήσεις-σχολείων-407435

Το… πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών συντήρησης στα σχολεία του Βόλου, αναμένεται να ανάψει στη σημερινή της συνεδρίαση, στη 1 το μεσημέρι, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Με την έγκριση του δημόσιου διαγωνισμού, αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, με στόχο από τη νέα σχολική χρονιά, οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε φρεσκοβαμμένες και καλοσυντηρημένες αίθουσες διδασκαλίας.

Πέρυσι, οι συντηρήσεις στα σχολεία, ήταν περιορισμένες, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις, οι ίδιοι οι γονείς σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να αναλάβουν το «βάρος» των σοβατισμάτων και επιδιορθώσεων για το «σουλούπωμα» των σχολικών αιθουσών.

Στην ίδια συνεδρίαση, αναμένεται να εγκριθούν οι ρυθμίσεις οφειλών στις οποίες έχουν προχωρήσει οφειλέτες του Δήμου εκμεταλλευόμενοι τον ευνοϊκό νόμο για την αποπληρωμή των χρεών τους έως 100 δόσεις και να εγκριθεί ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για τη συντήρηση του νεκροταφείου Μακρινίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου