ΤΟΠΙΚΑ

Αδιαφορία για κινδύνους στη Συκή

αδιαφορία-για-κινδύνους-στη-συκή-406899

Τα προβλήματα επισημαίνει με επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Βαούτης

Πλήρη αδιαφορία για την επίλυση προβλημάτων, που μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους στην ασφάλεια και τις ζωές κατοίκων και επισκεπτών στη Συκή, καταλογίζει ο πρώην δήμαρχος Αφετών Γιάννης Βαούτης στη δημοτική αρχή.

Σε επιστολή του προς τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από μπασκέτα στη Χίο, επιθυμώ για άλλη μία φορά να υπενθυμίσω στη Δημοτική Αρχή Νότιου Πηλίου τα παρακάτω:

Στις 15-3-2018 έστειλα σχετική επιστολή στον κ. Δήμαρχο αναφορικά με κάποια μεταλλική κολώνα -με φωτιστικούς λαμπτήρες- η οποία έχει υποστεί φθορά και έχει «πάρει» κλίση με κίνδυνο να αποκολληθεί και να προξενήσει σοβαρή ζημιά σε όχημα που θα έχει παρκάρει εκεί, ή στα κάγκελα το αυλόγυρου της οικίας μου που εφάπτονται σχεδόν, ή ο μη γένοιτο σε ανθρώπινη ζωή, καθόσον η εν λόγω κολόνα έχει αρκετό βάρος.

Το γεγονός αυτό το έχω αναφέρει και προφορικά στον ηλεκτρολόγο του Δήμου, αλλά μέχρι σήμερα από κανέναν δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για το στερέωμα της κολόνας. Επίσης αναφέρω το εξής: Πιο κάτω από την κεντρική πλατεία του χωριού και σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, υπάρχει ένα ετοιμόρροπο εγκαταλελειμμένο σπίτι που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει με σοβαρότατο κίνδυνο για όποιον εκείνη τη στιγμή περνάει, είτε πεζός, είτε με όχημα, καθόσον ο δρόμος είναι πολυσύχναστος για πεζούς και για οχήματα.

Αν και το γεγονός αυτό αναφέρθηκε πολλές φορές στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ καμία μέριμνα από τους αρμόδιους.

Ευχόμαστε να μη συμβεί κάτι δυσάρεστο από το ετοιμόρροπο αυτό το παλιόσπιτο γιατί θα είναι πολύ αργά και τότε θα τρέχουμε να βρούμε τους υπεύθυνους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου