ΤΟΠΙΚΑ

«Θαύμα» προσφοράς και αλληλεγγύης

θαύμα-προσφοράς-και-αλληλεγγύης-406601

Με όμορφη και ζεστή εκδήλωση στον κήπο του Ξενία Βόλου παρουσιάστηκε προχθές το απόγευμα η φιλανθρωπική εθελοντική δράση «Θαύμα». Πλήθος κόσμου στάθηκε δίπλα στη νέα προσπάθεια, που ξεκινά από την πόλη του Βόλου.

Δίπλα στο «Θαύμα» στάθηκαν υποστηρικτικά τα Σωματεία «Φύλακας Αγγελος», ΧΕΝ Βόλου, Ιππόκαμπος, Αθλητικός Σύλλογος Αμεα Αργοναύτες Βόλου και η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού.

Η εμπνεύστρια και πρόεδρος της δράσης Νίκη Πρίντζου μίλησε για το όραμα της δράσης, που είναι η στήριξη κάθε συνανθρώπου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και επιβίωσης, χωρίς διακρίσεις.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του «Θαύματος» ήταν αφιερωμένη σε 15χρονη μαθήτρια από τον Νομό Πέλλας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όλα τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας της και τη στήριξη της οικογένειάς της.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκδήλωση σε έναν ανοιχτό χώρο, πάντα με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» με τις νότες της καταπληκτικής βιολίστριας Αϊντα Κουόρι – Πάγκαλου και τους στίχους της Βολιώτισσας συγγραφέως Λεμονιάς Μουλά, καθώς και να ακούσουν την μελοποίηση ενός ποιήματός της από τον ταλαντούχο ηθοποιό Θεόδωρο Οικονομίδη.

Μήνυμα δύναμης και ελπίδας μετέφερε η όμορφη Survivor Ελένη Χαμπέρη, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ASTRA TV, Ελένη Καραγιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου