ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της γιατρού, με το οποίο διέφυγαν οι ληστές

βρέθηκε-το-αυτοκίνητο-της-γιατρού-με-τ-406028

Συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες των αστυνομικών

Στη Λάρισα κοντά στο κέντρο βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο της 45χρονης γιατρού, η οποία προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες έζησε στιγμές φρίκης όταν εισέβαλαν στο σπίτι της από ανασφάλιστο παράθυρο δύο αδίστακτοι ληστές.

Οι δράστες που αποχώρησαν από τη μονοκατοικία – στόχο τους με το αυτοκίνητο του θύματος, φαίνεται ότι αφού απομακρύνθηκαν μακριά από το Βόλο παράτησαν το όχημα ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από την Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψή τους.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Fiat Punto, ελέγχθηκε και ερευνήθηκε από την Αστυνομία για τη συλλογή κάθε χρήσιμου στοιχείου, το οποίο μπορεί να διαφωτίσει τις έρευνες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες ακινητοποίησαν δένοντας με μονωτική ταινία τη 45χρονη γιατρό, η οποία διέκοψε τον ύπνο της με τρόμο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο κουκουλοφόρων.

Τρέμοντας για τη ζωή της, αλλά κυρίως για τα δύο ανήλικα παιδιά της, συγκράτησε τις αντιδράσεις της και έμεινε σοκαρισμένη να παρακολουθεί τους ληστές να τη δένουν με μονωτική ταινία. Το ένα, όμως, από τα παιδιά, ο 13χρονος γιος της, ξύπνησε από τους θορύβους και για να σταματήσουν τις φωνές του οι αδίστακτοι κακοποιοί του έκλεισαν το στόμα και τον έδεσαν. Η 11χρονη ευτυχώς δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε μέσα στον ύπνο της και έτσι οι ληστές δεν την πείραξαν.

Η 45χρονη μητέρα, προκειμένου να απαλλαγεί το συντομότερο από την παρουσία των ληστών τους υπέδειξε ότι είχε χρηματικό ποσό μέσα στην τσάντα της. Οι ληστές πήραν 1.000 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, ενώ ερεύνησαν και άλλους χώρους του σπιτιού αρπάζοντας χρυσαφικά μικρής αξίας.

Φεύγοντας από τη μονοκατοικία πήραν το κλειδί του αυτοκινήτου της γιατρού, επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου