ΤΟΠΙΚΑ

Ραντεβού στη ΔΕΘ δίνει η ομάδα Κένταυρος

ραντεβού-στη-δεθ-δίνει-η-ομάδα-κένταυρ-404490

Με διακρίσεις, αλλά και ατυχίες ο διαγωνισμός Formula Student στην Τσεχία

Με σημαντικές διακρίσεις, ατυχίες, αλλά πολλές νέες εμπειρίες ολοκληρώθηκε το 28ήμερο ταξίδι για την ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετείχε με το μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητό της τον Αμφίονα σε τριπλό διαγωνισμό Formula Student στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Τσεχία.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού της Τσεχίας τελείωσε η φετινή αγωνιστική περίοδος της Cenaturus Racing Team, η οποία κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να είναι στους τελικούς δύο στατικών αγωνισμάτων, του cost and manufacturing και του business plan presentation στους οποίους κέρδισε την πρώτη και δεύτερη θέση αντιστοίχως!
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή την προσπάθεια καθώς μας ανταμείβει για τους κόπους ενός ολόκληρου χρόνου!», έγραψαν τα μέλη της Centaurus στην ανάρτησή τους στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις στον διαγωνισμό της Τσεχίας:

Στατικά αγωνίσματα:
Cost and manufacturing 1η θέση
Business plan presentation 2η θέση
Design presentation 11 η θέση

Δυναμικά αγωνίσματα:
Acceleration 6η θέση
Autocross 6η θέση

Γενική κατάταξη 14η θέση.

«Δυστυχώς ο Αμφίονας δεν κατάφερε να τερματίσει στο endurance εγκαταλείποντας στον 16ο γύρο έχοντας γράψει έναν από τους καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς χρόνους στην πίστα της Τσεχίας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που μας στάθηκαν φέτος και όλους τους ανθρώπους που υπήρξαν δίπλα μας!», αναφέρει η ομάδα Κένταυρος που ανανεώνει το ραντεβού της στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου